Lego Worlds

English through fun

Contactează-ne

Korean Club

Ateliere crafts

Public Speaking

Descoperă Puterea Limbajului Prin Creativitate și Joacă!

 

🎉 Sunteți gata să începeți o călătorie palpitantă de învățare a limbii engleze ca niciodată înainte? 🎉

🌈 Imaginați-vă o lume în care limba prinde viață prin magia LEGO! 🌈

🔸 Doriți ca copilul dvs. să dezvolte abilități puternice de limbă engleză și să se distreze în același timp?

🔸 Căutați o modalitate unică și captivantă de a-și stimula pasiunea pentru învățare?

Nu căutați mai departe! Cursul nostru "Lego Worlds: Engleza Prin Distracție" este aici pentru a captiva imaginația copilului dvs. și pentru a stimula competența lingvistică. 🚀

🌟 Ce face cursul nostru special? 🌟

🔷 Construirea Creativă a Limbajului: Urmați dezvoltarea vocabularului și a abilităților gramaticale ale copilului pe măsură ce aceștia construiesc, descriu și interacționează cu propriile creații LEGO.

🔷 Conversații Plăcute: Prin provocări de construire în echipă și proiecte colaborative, copiii își vor îmbunătăți în mod natural abilitățile de vorbire și ascultare.

🔷 Aventuri de Povestire: De la crearea de povești imaginative despre capodoperele lor LEGO până la jucarea de dialoguri, copiii se vor simți minunat într-o lume plină de distracție narativă.

🔷 Explorare Culturală: Intră în teme palpitante și descoperă culturi din întreaga lume, totodată extinzându-și abilitățile lingvistice și conștientizarea culturală.

🔷 Instructori Certificați: Educatorii noștri experimentați combină învățarea cu jocul, asigurându-se că fiecare copil se simte inspirat, susținut și pregătit să exceleze.

🌈 Repere ale Cursului 🌈

🎈 Activități LEGO Captivante: De la construirea de repere la proiectarea de structuri de vis, fiecare activitate este o oportunitate de a învăța și crește.

🎈 Jocuri Interactive cu Limbaj: Puzzle-uri de cuvinte, jocuri de rol și provocări bazate pe limbaj fac din învățare o aventură bucurătoare.

🎈 Aventuri Virtuale: Explorează diferite "Lumi Lego" online, conectându-te cu tineri învățăcei din întreaga lume și practicând engleza într-un mediu virtual dinamic.

🎈 Monitorizarea Progresului: Vei primi actualizări regulate despre dezvoltarea lingvistică a copilului tău, asigurându-te că faci parte din călătoria lor remarcabilă.

🚀 Oferiți copilului dvs. darul limbii, creativității și distracției fără sfârșit cu cursul nostru "Lego Worlds: Engleza Prin Distracție"! 🚀