🎄 Ateliere de Crafts pentru Sărbători Magice: Crăciunul Într-o Cutie 🎁

Descoperă bucuria și magia sărbătorilor de iarnă prin atelierele noastre de crafts de Crăciun! Împreună vom crea ornamente strălucitoare, felicitări personalizate și alte minunății festive care vor aduce spiritul sărbătorilor în fiecare colț al casei tale. Cu materiale sclipitoare și ghidare pas cu pas, vei transforma momentele de crafting în amintiri de neuitat!

 

🌼 Ateliere de Martișor: Tradiție Înfloritoare în Fiecare Detaliu 🎨

Alătură-te nostru în atelierele noastre de Martișor pentru a celebra sosirea primăverii și a perpetua tradiția românească a Martisorului! Vom explora tehnici variate de crafting pentru a crea Martisoare unice, simboluri ale prospetimii și norocului. Cu culori vibrante și simboluri tradiționale, vei da viață micilor tale opere de artă cu o doză de primăvară.

Te invităm să te alături unei experiențe captivante și pline de culoare, în cadrul workshopului nostru de Limbă și Cultură Coreeană, unde vei avea oportunitatea de a explora frumusețea acestei culturi vibrante și de a învăța elemente esențiale ale limbii coreene.

Ce poți aștepta:

🗣️ Lecții de Limba Coreeană: Începând de la elementele de bază până la expresii cotidiene, vei învăța să comunici în limba coreeană într-un mod prietenos și interactiv.

🎉 Descoperirea Tradițiilor și Obiceiurilor: Vom explora tradițiile coreene, de la hanbok (îmbrăcăminte tradițională) până la ceremonii de ceai și festivități specifice.

🍜 Gustări Coreene Delicioase: Experimentează aromele autentice ale bucătăriei coreene. Vom avea degustări și demonstrații de gătit pentru a descoperi secretele preparatelor tradiționale.

🎵 Sesiuni de Muzică și Dans: Învață mișcări de dans k-pop și descoperă sunetele tradiționale coreene într-o atmosferă plină de energie și entuziasm.

🌐 Explorarea Culturii Pop: De la seriale TV populare la influența K-popului, vom discuta despre impactul culturii coreene în lumea contemporană.

office@nativialearningcenter.ro

0771553073

Lego Worlds - English through fun

Fie că te pregătești pentru prezentări profesionale, discursuri captivante sau simple interacțiuni în public, Cursul de Public Speaking oferit de Nativia Learning Center este cheia pentru a-ți dezvolta abilitățile de vorbire în fața audienței cu încredere și impact.

 

Ce Vei Învăța:

  • Comunicare Eficientă: Descoperă tehnicile pentru a livra mesajele tale într-un mod clar, coerent și memorabil.

  • Gestica și Postura: Explorează importanța limbajului nonverbal și învață cum să-ți utilizezi gesturile și postura pentru a susține discursurile tale.

  • Gestionarea Emoțiilor: Obține instrumentele necesare pentru a-ți controla emoțiile și pentru a transforma anxietatea într-un motor al performanței.

  • Structurarea Discursurilor: Învață cum să-ți structurezi discursurile pentru a capta atenția, a menține interesul și a convinge audiența.

  • Feedback Constructiv: Beneficiază de sesiuni interactive de feedback, pentru a-ți perfecționa abilitățile sub îndrumarea trainerilor noștri experimentați.

  •  

Cum Vei Beneficia:

  • 🚀 Dezvoltare Personală: Cursul îți oferă o platformă sigură pentru a-ți depăși temerile și pentru a-ți construi încrederea în abilitățile tale de comunicare.

  • 🤝 Oportunități Profesionale: Abilitățile de vorbire publică sunt valorizate în toate domeniile profesionale. Cursul nostru îți va deschide uși și îți va oferi un avantaj competitiv.

  • 🌐 Networking: Întâlnește oameni cu interese similare și construiește relații utile în timpul sesiunilor interactiv-conversaționale.

  •  

Pregătește-te să-ți descoperi vocea autentică și să-i inspireți pe cei din jurul tău!

Contactează-ne

Korean Club

Ateliere crafts

Public Speaking

 Politica de confidențialitate

Politica cookies

E-mail: office@nativialearningcenter.ro      Telefon: 0724278317     Adresa: B-dul Uverturii nr 49, etaj 3, Sector 6

Descoperă Puterea Limbajului Prin Creativitate și Joacă!

 

🎉 Sunteți gata să începeți o călătorie palpitantă de învățare a limbii engleze ca niciodată înainte? 🎉

🌈 Imaginați-vă o lume în care limba prinde viață prin magia LEGO! 🌈

🔸 Doriți ca copilul dvs. să dezvolte abilități puternice de limbă engleză și să se distreze în același timp?

🔸 Căutați o modalitate unică și captivantă de a-și stimula pasiunea pentru învățare?

Nu căutați mai departe! Cursul nostru "Lego Worlds: Engleza Prin Distracție" este aici pentru a captiva imaginația copilului dvs. și pentru a stimula competența lingvistică. 🚀

🌟 Ce face cursul nostru special? 🌟

🔷 Construirea Creativă a Limbajului: Urmați dezvoltarea vocabularului și a abilităților gramaticale ale copilului pe măsură ce aceștia construiesc, descriu și interacționează cu propriile creații LEGO.

🔷 Conversații Plăcute: Prin provocări de construire în echipă și proiecte colaborative, copiii își vor îmbunătăți în mod natural abilitățile de vorbire și ascultare.

🔷 Aventuri de Povestire: De la crearea de povești imaginative despre capodoperele lor LEGO până la jucarea de dialoguri, copiii se vor simți minunat într-o lume plină de distracție narativă.

🔷 Explorare Culturală: Intră în teme palpitante și descoperă culturi din întreaga lume, totodată extinzându-și abilitățile lingvistice și conștientizarea culturală.

🔷 Instructori Certificați: Educatorii noștri experimentați combină învățarea cu jocul, asigurându-se că fiecare copil se simte inspirat, susținut și pregătit să exceleze.

🌈 Repere ale Cursului 🌈

🎈 Activități LEGO Captivante: De la construirea de repere la proiectarea de structuri de vis, fiecare activitate este o oportunitate de a învăța și crește.

🎈 Jocuri Interactive cu Limbaj: Puzzle-uri de cuvinte, jocuri de rol și provocări bazate pe limbaj fac din învățare o aventură bucurătoare.

🎈 Aventuri Virtuale: Explorează diferite "Lumi Lego" online, conectându-te cu tineri învățăcei din întreaga lume și practicând engleza într-un mediu virtual dinamic.

🎈 Monitorizarea Progresului: Vei primi actualizări regulate despre dezvoltarea lingvistică a copilului tău, asigurându-te că faci parte din călătoria lor remarcabilă.

🚀 Oferiți copilului dvs. darul limbii, creativității și distracției fără sfârșit cu cursul nostru "Lego Worlds: Engleza Prin Distracție"! 🚀