office@nativialearningcenter.ro

0771553073

Nativia Learning Center

 

Din dorința de a-i ajuta pe copii și pe adulți să învețe o limbă străină într-o manieră autentică și naturală, lipsită de inhibiții, de a le insufla studenților noștri pasiunea pentru învățare și de a demonstra cât de ușor și de frumos poate fi, s-a înființat centrul de limbi străine și activități Nativia Learning Center.

 

Sub deviza ”Learn naturally, Speak naturally!”, ne-am propus să obținem rezultate foarte bune cu ajutorul metodei comunicative, o manieră ludică, prietenoasă și interactivă care pune studentul în centrul atenției.

 

Suntem prezenți pe piața centrelor private din 2020, dar activăm în acest domeniu de peste 17 ani. În toți acești ani, prin profesionalism, am crescut și am reușit să obținem rezultatele așteptate și dorite de noi cât și de studenții noștri. Asfel că, la nici 2 ani de la înființare, Nativia Language Center a devenit centru recunoscut și autorizat pentru pregătirea examenelor Cambridge de către Cambridge Assessment English.

 

Centrul este condus de niște oameni care au drept misiune ”educate, inspire and empower people through language”, astfel că și profesorii noștri sunt ghidați în acest sens.

 

Dacă vreți să vă convingeți de eficiența metodelor noastre sau doriți să știți exact la ce nivel vă încadrați, sau la ce nivel se încadrează copilul dumneavoastră vă așteptăm la o evaluare gratuită sau la o lecție demonstrativă gratuită. Programările se pot face pe mail sau la telefon.

 

Cu drag,

Echipa Nativia

Echipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liliana Gucianu - Fondator și Administrator

 

 

Fondator și administrator Nativia Learning Center, Liliana consideră că educația este foarte importantă deoarece deschide mintea și joacă un rol vital în societatea zilelor noastre.

 

”Copiii trebuie învățați cum să gândescă, nu ce să gândească!”

 

Liliana Gucianu s-a format ca profesor și manager de centru, dar a și predat limba engleză exclusiv în sistem privat, la un centru cunoscut din capitală, timp în care a avut multe realizări și a creat un mediu favorabil de dezvoltare profesională, ce a stimulat mereu atingerea potențialului maxim atât al copiilor, cât și al profesorilor.

 

În anul 2020 a fondat Nativia Learning Center, un loc în care învățarea se desfășoară într-o atmosferă caldă și prietenoasă folosind metoda comunicativă, o manieră de predare eficientă și interactivă.

 

Liliana este licențiată în filologie la Universitatea Spiru Haret, specializarea franceză-engleză. A urmat cursuri de specializare și perfecționare moderate de Cambridge Assessment English, University of Cambridge, CELTA și CELTYL. A participat la numeroase conferințe naționale și internaționale și seminarii organizate de British Council, International House, Fischer International și Oxford University Press.

 

Pe lângă poziția de profesor, Liliana s-a dezvoltat și a obținut foarte bune ca Business Leader și Manager de centru, conducând și dezvoltând o echipă numeroasă de profesori. Este o persoană care susține faptul că emoțiile contează depunând tot efortul necesar pentru ca fiecare student sau profesor să se simtă integrat, respectat și acceptat de ceilalți.

 

 

 

 

Lucia Diaconescu  - Partener și Coordonator dezvoltare programe educaționale

 

 

Lucia Diaconescu este  profesor de limba engleză de 14 ani. Este licențiată în filologie și a studiat limba și literatura engleză și franceză la universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

 

Și-a început cariera de profesor în 2008, lucrând cu elevi pre-școlari, iar apoi din 2009 pana în 2015 a lucrat în învățămânul de stat, inițial ca profesor apoi ca șef de catedră.

 

În anul 2015 a descoperit lumea ELT (English Language Teaching), și-a obținut certificatele CELTA, CELTYL și a devenit antreprenor, fiind Senior Language Trainer, Mentor și Teacher Trainer, contribuind astfel la pregătirea noilor generații de profesori.

 

Lucia predă limba enlgeză tuturor vârstelor și nivelelor. Predă atât engleza generală cât și specializată: business, nursing, examene Cambridge și conversațională.

Toți studenții ei au obținut calificativele maxime la toate examenele susținute și s-au simțit foarte confortabil în timpul acestora.

 

Lucia s-a implicat de-a lungul anilor în diverse proiecte educaționale, tabere de vară, ateliere tematice, dar a fost parte și din echipe internaționale de profesori de limba engleză care au predate și lucrat cu clase de copii din diverse locuri ale lumii în scolile de vară de prestigiu din Marea Britanie.

 Politica de confidențialitate

Politica cookies

E-mail: office@nativialearningcenter.ro      Telefon: 0724278317     Adresa: B-dul Uverturii nr 49, etaj 3, Sector 6